Diensten

Hardhouten kozijnen en ramen

Kozijnen en ramen kunnen wij leveren en monteren. Deze kunnen in diverse houtsoorten worden uitgevoerd. Hoofdzakelijk werken wij met Mahoni-Sapeli. Mahoni-Sapeli is naast Meranti de meest toegepaste houtsoort voor kozijnen en ramen. Het is gemiddeld iets zwaarder en duurzamer dan Meranti. Dit wordt gegrondverfd en/of voorgelakt geplaatst.

Kunststof kozijnen, ramen en deuren

Wij kunnen ook kunststof kozijnen, ramen en deuren leveren. Kunststof heeft een ware metamorfose ondergaan. Was dit vroeger vlak en saai, vandaag de dag is het onderscheid tussen echt hout en kunststof nauwelijks meer te zien. Er is keuze uit veel verschillende kleuren, vaste ramen, draai ramen, draai/kiep ramen, hef/schuifpuien, kiep/schuifpuien.

Deuren

Wij kunnen binnendeuren, voordeuren, terrasdeuren, tuindeuren, balkondeuren, achterdeuren en paneeldeuren leveren en monteren. Op internet of uit een brochure kan de gewenste deur worden uitgezocht incl. eventueel deurbeslag en glas.

Een aantal leveranciers van deuren zijn: Albo, Austria, Bodor, Bruynzeel, Nortgho Skantrae, Theuma, Van Vuuren, Weekamp, Living doors.

Beglazing

Plaatsen of vervangen van u glas? Wij kunnen vele soorten glas leveren en voor u plaatsen, zoals enkelglas, isolatieglas, HR+ glas, HR++ glas, veiligheidsglas, figuurglas, isolatieglas voorzien van roedes. Glas in lood kunnen wij in het isolatieglas plaatsen.

Dakkapel / dakopbouw

Wij maken en plaatsen houten dakkapellen met houten kozijnen en houten afwerking in diverse uitvoeringen. Onderhoudsarme dakkapellen met kunststof kozijnen en onderhoudsarme afwerking met Trespa of keralit Rabbat delen kunnen ook door ons worden geleverd.

Gevelbekleding

In gevelbekleding zijn er vele verschillende mogelijkheden, vlak of geprofileerd en in veel kleuren leverbaar. De kunststofproducten kenmerken zich door een eenvoudige verwerking, gering onderhoud en duurzaamheid. Bovendien zijn alle producten voorzien van productgarantie.

Een aantal bekende producten waar wij mee werken zijn; Trespa, Keralit,  Werzalite, Rockpanel, Arpa.

Velux dakramen / dakvensters

Er is een ruime keuze in maten en typen dakvensters leverbaar. Het is een product dat daglicht, ventilatie en uitzicht onder het schuine dak brengt. Er zijn vele accessoires leverbaar, zoals zonwering en raamdecoratie. De dakvensters zijn zowel in hout als in kunststof leverbaar.

Isoleren woning of bedrijfspand

Wij kunnen u gehele woning of bedrijfspand isoleren. De te gebruiken isolatiematerialen worden afgestemd op de situatie.

Tegelwerk & badkamers

Voor het betegelen van badkamers, toiletruimten, keukenruimten, vloeren etc. kunt u bij ons terecht.

Met alleen het tegelwerk hebt u natuurlijk nog geen badkamer. Wij installeren ook complete badkamers. Dus naast het tegelwerk worden ook het leidingwerk, wastafels, baden en douches gemonteerd.

Bij ons is het ook mogelijk om door uzelf geleverde producten te laten installeren/plaatsen.

Plaatsen van keukens

Wij kunnen het plaatsen van u nieuwe keuken verzorgen, inclusief het leggen van leidingen, inbouwen van uw vaatwasser, combimagnetron of het aansluiten van uw afzuigkap.

Trappen

Elke gewenste houtentrap kan door ons worden geleverd en gemonteerd.

Bijvoorbeeld: rechte steek trap, scheluw trap, bovenkwart trap, onderkwart trap, dubbelkwart trap, halfslag trap.

Renovatie pannendak

Bij oudere daken zien we vaak dat enkele dakpannen kapot zijn, de panlatten niet goed meer zijn of de nokvorsten gescheurd zijn of los liggen. In de meeste gevallen zijn echter de dakpannen nog goed en is het zeker niet nodig alle dakpannen te vernieuwen. U kunt dan aanzienlijk besparen op de kosten van uw dakrenovatie door de oude pannen te hergebruiken. Aanbrengen van een dampdoorlatende folie en nieuwe panlatten is dan een prima oplossing waarmee u weer jarenlang plezier kunt hebben van een betrouwbaar dak. De nokvorsten kunnen we vast zetten met een flexibele dakmortel of op een ruiter met ondervorst.

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor het leveren van nieuwe dakpannen. Wij werken vaak met Monier, Koramic, Nelskamp.

Subsidie

Voor diverse toepassingen zijn subsidies mogelijk aanvraagbaar, kijk hiervoor bij de overheidsinstellingen. Ook voor de verbouwing van een monumentale woning of het aanpassen van een woning voor gehandicapten of senioren, kan subsidie worden aangevraagd.

  • Timmerbedrijf R. Hogendoorn
  • Verbouwing
  • Renovatiewerken
  • Onderhoudswerken
  • Rietveld 66
  • 3443 XD Woerden
  • Tel. 0348 - 498 089
  • Mob. 06 - 11 01 49 74