Diensten

Hardhouten kozijnen en ramen

Kozijnen en ramen kunnen wij leveren en monteren. Deze kunnen in diverse houtsoorten worden uitgevoerd. Hoofdzakelijk werken wij met Meranti. Dit wordt gegrondverfd en/of voorgelakt geplaatst.

Kunststof kozijnen, ramen en deuren

Wij kunnen ook kunststof kozijnen, ramen en deuren leveren. Kunststof heeft een ware metamorfose ondergaan. Was dit vroeger vlak en saai, vandaag de dag is het onderscheid tussen echt hout en kunststof nauwelijks meer te zien. Er is keuze uit veel verschillende kleuren, vaste ramen, draai ramen, draai/kiep ramen, hef/schuifpuien, kiep/schuifpuien.

Deuren

Wij kunnen binnendeuren, voordeuren, terrasdeuren, tuindeuren, balkondeuren, achterdeuren en paneeldeuren leveren en monteren. Op internet of uit een brochure kan de gewenste deur worden uitgezocht incl. eventueel deurbeslag en glas.

Een aantal leveranciers van deuren zijn: Albo, Austria, Bodor, Bruynzeel, Nortgho Skantrae, Theuma, Van Vuuren, Weekamp, Living doors.

Schilderwerk

Voor het afschilderen van de door ons geleverde producten of het reguliere onderhoud van uw woning, kunt u terecht bij www.schildersbedrijfmhogendoorn.nl

Beglazing

Plaatsen of vervangen van u glas? Wij kunnen vele soorten glas leveren en voor u plaatsen, zoals enkelglas, isolatieglas, HR+ glas, HR++ glas, veiligheidsglas en figuurglas.

Dakkapel / dakopbouw

Wij maken en plaatsen houten dakkapellen met houten kozijnen en houten afwerking in diverse uitvoeringen. Onderhoudsarme dakkapellen met kunststof kozijnen en onderhoudsarme afwerking met Trespa of kunststof Rabat delen kunnen ook door ons worden geleverd.

Gevelbekleding

In gevelbekleding zijn er vele verschillende mogelijkheden, vlak of geprofileerd en in veel kleuren leverbaar. De kunststofproducten kenmerken zich door een eenvoudige verwerking, gering onderhoud en duurzaamheid. Bovendien zijn alle producten voorzien van productgarantie.

Een aantal bekende producten waar wij mee werken zijn; Trespa, Keralit, Canexel, Werzalite, Rockpanel, Arpa.

Velux dakramen / dakvensters

Er is een ruime keuze in maten en typen dakvensters leverbaar. Het is een product dat daglicht, ventilatie en uitzicht onder het schuine dak brengt. Er zijn vele accessoires leverbaar, zoals zonwering en raamdecoratie. De dakvensters zijn zowel in hout als in kunststof leverbaar.

Isoleren woning of bedrijfspand

Wij kunnen u gehele woning of bedrijfspand isoleren. De te gebruiken isolatiematerialen worden afgestemd op de situatie.

Tegelwerk & badkamers

Voor het betegelen van badkamers, toiletruimten, keukenruimten, vloeren etc. kunt u bij ons terecht. Ook hierin hebben wij kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Met alleen het tegelwerk hebt u natuurlijk nog geen badkamer. Wij installeren ook complete badkamers. Dus naast het tegelwerk worden ook het leidingwerk, wastafels, baden en douches gemonteerd.

Plaatsen van keukens

Wij kunnen het plaatsen van u nieuwe keuken verzorgen, inclusief het leggen van leidingen, inbouwen van uw vaatwasser, combimagnetron of het aansluiten van uw afzuigkap.

Trappen

Elke gewenste houtentrap kan door ons worden geleverd en gemonteerd.

Renovatie pannendak

Bij oudere daken zien we vaak dat enkele dakpannen kapot zijn, de panlatten niet goed meer zijn of de nokvorsten gescheurd zijn of los liggen.

In de meeste gevallen zijn echter de dakpannen nog goed en is het zeker niet nodig alle dakpannen te vernieuwen. U kunt dan aanzienlijk besparen op de kosten van uw dakrenovatie door de oude pannen te hergebruiken. Aanbrengen van een eventueel dampdoorlatende folie en nieuwe panlatten is dan een prima oplossing waarmee u weer jarenlang plezier kunt hebben van een betrouwbaar dak. De nokvorsten zullen we dan vast zetten met een flexibele dakmortel waarmee problemen van losliggende of kapotte vorsten voorgoed tot het verleden behoren.

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor het leveren van nieuwe dakpannen.

Subsidie

Indien u duurzaam verbouwt en na de verbouwing energie bespaart, dan kan het zijn dat uw gemeente u hiervoor beloont met subsidie. Neem hierover contact op met de gemeente. Ook voor de verbouwing van een monumentale woning of het aanpassen van een woning voor gehandicapten of senioren, kan subsidie worden aangevraagd.

  • Timmerbedrijf R. Hogendoorn
  • Verbouwing
  • Renovatiewerken
  • Onderhoudswerken
  • Rietveld 66
  • 3443 XD Woerden
  • Tel. 0348 - 498 089
  • Mob. 06 - 11 01 49 74